Stengrep

Vi på NordiskMaskin.se har ett brett sortiment till din maskin.

Stengrep

Här hos Nordisk Maskin hittar du maskinerna, tillbehören och verktygen för din verksamhet. Vi gör ingen skillnad ifall du är lilla gården på landet eller större firman inne i stan. Hos oss har alla företag och privatpersoner lika stor betydelse.

Vi satsar alltid på att ha kvalitativa produkter med hög säkerhet. Vår tanke är att ha ärliga och bra priser till våra kunder. Vi satsar på att ha långvariga affärer med er och vill erbjuda er ett stort utbud av produkter.

Om du letar efter en stengrep så har du landat rätt. Nordisk Maskin erbjuder stengrep från SE-Equipment med fokus på kvalité och säkerhet.

Varför en Stengrep från SE-Equipment?

Stengrepen från SE-Equipment är ett starkt och stabilt redskap att räkna med. Detta redskap kan du använda för att plocka bort lösa stenar på fält. Stengrepen är utrustad med en markant bula i framkant och förhindrar stenar att trilla ur vid eventuell avskakning av jord eller vid transporter. För att få den bästa hållbarheten så är hornen på grepen tillverkade i högkvalitativt stål och tack vare sin utformning optimal för uppsamling av olika typer av stenar i olika storlekar.

Stengrepen finns i olika storlekar med bredd på 1600mm till 2680mm och vikter från 277 kg till 888 kg. Vi hoppas givetvis att du hittar en storlek som passar din verksamhet. Om du skulle ha en produktspecifik fråga är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Varför skall jag handla av Nordisk Maskin?

Vi strävar efter att erbjuda ett stort utbud av produkter och att bli en given E-handel för dig som söker maskiner, verktyg eller tillbehör till verksamheten. Vårt mål har alltid varit att erbjuda stor kvalité utan att för den delen tumma på kvalitén i våra produkter. Vi har som mål att ha Sveriges billigaste maskiner till ärliga och bra priser för dig som företag eller privatperson.

Om du har frågor om en viss produkt eller önskemål om något som du saknar i vår webbshop så är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst som nås på telefon eller mail. Om du vill ringa så ringer du 0589-10232 och om du hellre mailar kan du maila oss på info@nordiskmaskin.advago.se. Vi finns tillgängliga på större delen av dagen, men främst 07:00 till 17:00. Vi besvarar alltid era frågor och önskemål i skyndsam takt!

Betalningsmodell

Nordisk Maskin ger dig alltid en förmånlig finansiering och samarbetar idag med Wasa Kredit för företagskunder och Nets för privatpersoner. Här har du möjlighet att få riktigt bra räntor och kan välja att betala med faktura eller bankkort. Kontakta oss så förverkligar vi ditt kommande köp tillsammans. Garanti gäller i 12 månader för alla våra produkter. Garantin gäller mot fabrikationsfel, den gäller ej vid felaktig hantering av kund.