Skopor

Vi på NordiskMaskin.se har ett brett sortiment av skopor till din maskin.

Grävmaskin

Hjullastare

Skopor

Här på Nordisk Maskin hittar du förmodligen exakt det du söker när du letar efter en ny skopa. Vi har skopor i olika typer uppsättningar med allt från traditionella grävskopor, dikesskopor, kabelskopor, planeringsskopor, sorteringsskopor och VA-skopor. Välj en produkt som fyller ditt behov!

Grävskopor

I vårt sortiment har vi robusta grävskopor från Engcon och SE-Equipment. Skoporna från Engcon har kraftiga konstruktioner som klarar av tuffa tag. Dessa skopor är ofta en favorit för dig som schaktar och gräver i svårare miljöer. Engcon erbjuder traditionella grävskopor och även tandgrävsskopor. Om du önskar en skopa från SE-Equipment så är dessa typer av skopor konstruerade för att klara tuffare markförhållanden och hårda tag. Dessa skopor har en lättgående form som enkelt och effektivt tränger in i materialet och fyller upp skopan. SE-Equipments skopor hanterar material som jord, lera, sten, grus, små och medelstora stenar. När man tillverkar dessa skopor så använder man sig av material som håller hög kvalité för att kunna klara av behoven som behövs inom prestanda, livslängd och säkerhet. Om du har frågor om en viss produkt hos NordiskMaskin.se så är du varmt välkommen att maila eller ringa vår kundtjänst. Vi hjälper dig mer än gärna!

Dikesskopor och kabelskopor

Det finns även många andra varianter av skopor som exempelvis dikesskopan. Den här skopan är perfekt anpassad med en 45° V-profilsfront som passar utmärkt för knepigare arbeten i diken. Dikesskopan är tillverkad i högkvalitativt stål för att ge en lång livslängd.

NordiskMaskin.se erbjuder även fina kabelskopor som är utvecklade för precisionsgrävningar där man har en minimal bredd att röra sig på. Perfekt för dig som gräver i smala diken. Med en lång form får du bättre åtkomlighet under korsande kablar och rör. Våra kabelskopor är framtagna av Engcon och SE. Samtliga skopor finns självklart i olika storlekar – är du osäker på vilken storlek du behöver så är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller telefon.

Planeringsskopor, sorteringsskopor och VA-skopor

NordiskMaskin.se erbjuder även ett stort sortiment av planeringsskopor, sorteringsskopor och VA-skopor. Kika gärna in vårt sortiment för att se vilka modeller vi erbjuder. Samtliga skopor finns i olika storlekar för olika typer av behov. 


Om du skulle ha en produktspecifik fråga är du varmt välkommen att skriva till vår kundtjänst via mail eller ringa in till oss på 0589-10232. Vi tar gärna emot era frågor eller eventuella önskemål, ifall ni saknar en viss produkt i vårt breda sortiment. 

 

NordiskMaskin.se önskar dig varmt välkommen!