Tillbehör grävmaskin

Tillbehör hjullastare

Tillbehör traktor

SE Equipment

Hos oss på Nordisk Maskin erbjuder vi ett brett sortiment med alla SE Equipments produkter. SE Equipment erbjuder maskintillbehör för bland annat grävmaskiner, hjullastare, traktorer och truckar. Titta gärna igenom kategorierna, tillbehör hjullastare, tillbehör traktor, tillbehör grävmaskin, tillbehör truck.

Någonting som är gemensamt för alla SE Equipments produkter är att de är smidiga och lätthanterliga samt håller en god kvalitét till ett riktigt bra pris.

 

Vilka är SE Equipment?

SE Equipment är ett svenskt företag som har sina rötter i Östergötland, närmare bestämt i Linköping. SE Equipment säljer och lagerhåller maskinredskap och deras ambition är att bli en komplett leverantör av redskap. I dagsläget besitter SE Equipment ett av Europas största lager gällande maskinredskap. De arbetar ständigt med att förnya och bygga ut deras produktsortiment för att kunna möta kundens behov. 

2016 tog man över verksamheten SE Wheel & Forks AB och hela deras produktsortiment av gaffeltruckar, vilket medförde att SE Equipments sortiment blev ännu större.

2019 förvärvades FS Skopan i Tranås och hela deras produktsortiment. I och med detta förvärv växte SE Equipment sortiment ännu mer.

SE Equipment satsar på service, kvalitét och låga priser samt god relation med sina kunder och återförsäljare. De expanderar ständigt i Sverige och Europa och deras försäljning sker enbart via återförsäljare. Vi på Nordisk Maskin i Sverige AB är mycket stolta återförsäljare av SE Equipment.

 

Varför ska man köpa ett redskap från SE Equipment?

Vill du ha bästa kvalitét och hållbarhet till ett förmånligt pris på ditt framtida maskinredskap är SE Equipment det självklara valet. Alla deras redskap är noggrant konstruerade och framtagna för professionella entreprenörer inom branschen. När du handlar av oss på Nordisk Maskin får du också 12 månaders garanti för materialfel så du kan känna dig trygg med ditt köp.

 

Hur tillverkas SE Equipment sin produkter?

Samtliga SE Equipments produkter är konstruerade och tillverkade för krävande och professionell användning. Se Equipment produkter utvecklas löpande både av dem själva men även tillsammans med entreprenörer inom branschen.Alla deras produkter är tillverkade av högsta stålkvalitét för att optimera produktens livslängd.

 

SE Equipment reservdelar

Nordisk Maskin i Sverige AB har tillgång till alla SE Equipment reservdelar, hos oss kan du beställa hem alla möjliga typer av reservdelar ifall du är behov av detta. Vi kan även beställa hem reservdelar till äldre redskap som inte längre finns i ordinarie produktsortiment. 

 

Varför ska jag köpa mina produkter från SE Equipment hos Nordisk Maskin?

Nordisk Maskin är stolt återförsäljare av SE Equipment produkter, vi har lång erfarenhet av maskinredskap till grävmaskiner, hjullastare, traktorer och truckar. Om ni önskar rådgivning av SE Equipment produkter så är ni varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst här på Nordisk Maskin. Vår kunniga personal har många års erfarenhet i branschen och har stor kunskap om samtliga produkter.

Nordisk Maskin kundtjänst nås på telefon eller mejl, telefon 0589-102 32 eller så kan du mejla oss på info@nordiskmaskin.advago.se. Vi tar alltid hand om dig som kund och svarar på dina frågor så snabbt vi kan. Saknar du någon produkt från SE Equipment som vi inte har i vårt sortiment, kan ni kontakta oss så tar vi fram rätt produkt till er.

 

När du handlar produkter från SE Equipment hos oss på Nordisk Maskin erbjuder vi alltid 12 månaders garanti mot fabrikationsfel. Garantin gäller ej mot felaktig hantering av slutkunden. Vid reklamationsärenden kan ni kontakta oss på info@nordiskmaskin.advago.se eller ringa oss på 0589-102 32.

 

Hur betalar jag för mitt redskap från SE Equipment?

Hos oss på Nordisk Maskin är det mycket enkelt att betala era produkter. Vi samarbetar med både Nets och Wasa Kredit, beroende på om du är privatkund eller företagskund. 

Hos Nets kan du välja att betala med kort (Mastercard eller Visa), faktura 30 dagar eller delbetalning. I samarbete Wasa Kredit erbjuder vi även dig som företagskund förmånlig leasing, där ni kan välja en betalningsperiod på 24, 36, 48, 60 månader.

Om ni har några frågor om betalningen är välkomna att kontakta vår kundtjänst.

 

Frågor och svar gällande SE Equipment

Har ni några specifika frågor gällande SE Equipment produkter så kan ni kontakta oss på Nordisk Maskin så hjälper vi er på bästa sätt. Våran kundtjänst nås på telefonummer 0589-102 32 eller via mejl info@nordiskmaskin.advago.se. Våra öppettider är vardagar 08.00-17.00. 

Vi besvarar alltid våra kunders frågor inom 24 timmar.

Leveranstider på alla SE Equipment produkter är cirka 5-10 arbetsdagar vid lagerförd produkt, beroende på beställningens karaktär och omfattning. Vid ej lagerförd produkt kan leveranstiden vara upp emot 6 veckor. Vid en tillverkningsprodukt är leveranstiden cirka 4 veckor.

Vi på Nordisk Maskin vill att våra kunder ska vara nöjda med sin produkt från SE-Equipment och vi vill tacka för att ni väljer att handla hos oss på Nordisk Maskin i Sverige AB.