Redskap till kompaktlastare/hjullastare

Till redskapen

Redskap (till) kompaktlastare

Här på Nordisk Maskin hittar du redskap, verktyg och tillbehör till din kompaktlastare. Vi har ett stort utbud med många produkter för din verksamhet. Det spelar ingen roll om du är det stora företaget i stan eller det lilla familjeföretaget ute på landet – vi har allt för alla verksamheter och alla behov.

Nordisk Maskin har sedan starten haft ambitionerna att bli störst och ledande i Norden när det gäller leveranser och beställningar av redskap och maskiner till kompaktlastare. Vi satsar på att ha en fullskalig webbshop med snabba leveranser till våra kunder. 

Om du önskar beställa redskap till din kompaktlastare så har vi ett utbud som ständigt växer. Här nedan kan du se ett urval av redskap som i dagsläget erbjuds. Kika gärna runt och se om du hittar det du söker efter. 

Våra olika redskap

Adapter: Om du letar efter en adapter till din kompaktlastare så hittar du en uppsjö med adaptrar här. Vi har allt från avant till trima, bobcat till sms/euro och weidemann till sms/euro. Samtliga adaptrar är tillverkade av SE-Equipment. En adapter är tillför att montera ett redskap med ett annat fäste än det maskinen är anpassad för. På så sätt slipper du köpa nya redskap eller ny maskin, vilket innebär att du spar en hel del pengar i det långa loppet. SE-Equipments adaptrar är tillverkade med en stabil ram som tål tuffare tag och påfrestningar. Det ingår även spaklåsning och smörjnippel i köpet. 

Balspjut: Om du söker ett rejält, stabilt och funktionellt redskap för att kunna hantera oplastade rundbalar, då har du landat på rätt sida. Här på Nordisk Maskin hittar du balspjut tillverkade i hög kvalité av SE-Equipment. Balspjuten är godkända för användning i Sverige. En robusta konstruktionen gör att balspjutet är perfekt anpassat för att balhantering. Spjuten sitter fast i och stadigt i en konisk hylsa för att få lång hållbarhet på redskapet. 

Gaffelställ: I vårt sortiment finns både hydrauliska och mekaniska gaffelställ. Samtliga gaffelställ är svensktillverkade av företaget SE-Equipment, vilket innebär att redskapet är godkänt gällande de hårt ställda kraven på säkerhet som idag finns i Sverige. Pallgafflarna är anpassade till kompaktlastare och med hjälp av den hydrauliska/mekaniska justeringen blir det enkelt och smidigt att anpassa till varje enskilt lyftbehov som kan uppstå ute på fält. Redskapet har en kapacitet att lyfta från 1,5 ton, vilket är extremt bra. 

Krokodilgrep: Vår krokodilgrep är ett otroligt allsidigt redskap som lämpar sig för krävande arbetsuppgifter när man skall hantera ensilage eller ris. Krokodilgrepen består av en överkäke som har en stor öppning och spjuten följer en rörelse genom materialet, vilket ger låg kraftförbrukning och på så sätt förlänger livslängden på spjuten/grepen. Våra grepar är tillverkade av SE-Equipment och finns tillgängliga för snabba leveranser för dig som önskar beställa en sådan.

Materialhanteringsarm: När du beställer en materialhanteringsarm hos oss, då får du ett redskap som är konstruerat med fokus på tillförlitlighet och säkerhet. Alla våra materialhanteringsarmar har ett mekaniskt säkerhetsspärr som förhindrar olyckor på arbetsplatsen. Redskapet är tillverkat av SE-Equipment och är godkänt för användning i Sverige och uppfyller kraven som är ställda på säkerhet och kvalité.

Planeringsbalk: Vår planeringsbalk är tillverkad av SE-Equipment och används framför allt till planering och avjämning av större ytor. En planeringsbalk till kompaktlastare utför arbetet noggrant och med precision på en kort tid. Planeringsbalken är tillverkad i högkvalitativt stål för att få längsta livslängden.

Skopor: Om du söker efter en skopa till din kompaktlastare så har du hamnat på rätt E-handel. Vi erbjuder dig en mängd med olika skopor som exempelvis lastarskopa, lättmaterialskopa och planeringsskopa. Alla skopor har sina fördelar och modellerna styrs av vilket arbete du skall utföra med din skopa. Samtliga skopor är tillverkade av SE-Equipment som satsar och lägger sitt fokus på kvalitativt material med lång livslängd. Samtliga redskap är godkända för användning i Sverige och i Norden. 

Storsäckslyft: Storsäckslyften till kompaktlastare är perfekt för dig som önskar ett funktionellt redskap som klarar av belastningen av tunga storsäckar. Samtliga säckar är konstruerade med en teleskopisk arm för att underlätta vid högre lyft. Lyften består av en stor lyftkrok som gör det enkelt att föra in den i öglan på säcken. Redskapet är konstruerat så att föraren får en optimal sikt från förarhytten. Tillverkad av SE-Equipment. 

Om du inte hittar det redskap som du söker efter till din kompaktlastare så är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundsupport. Vi tar gärna emot förfrågningar om önskade produkter och redskap. Vår kunniga personal hjälper dig även med att välja rätt modell till din kompaktlastare, om du behöver hjälp med det. All personal har egen erfarenhet av att arbeta med maskiner, redskap och dessa typer av tillbehör. Kundsupporten nås på telefon 0589-10232 eller på mail info@nordiskmaskin.advago.se

All betalning sker via Wasa Kredit eller Nets, beroende på ifall du är en företagskund eller privatkund. Du kan välja att betala direkt med bankkort eller välja faktura/delbetalning. Nordisk Maskin förespråkar en flexibel betalning och vill skapa möjligheter för lilla företaget så som det större företaget. Det skall vara enkelt att handla sina redskap hos oss!

När du beställer ett redskap till din kompaktlastare så får du alltid 12 månaders garanti och detta gäller på alla våra produkter i webbshopen. Garantin är giltig vid materialfel och gäller ej vid felaktig hantering av slutkund. Om du har frågor gällande garanti och köpvillkor är du varmt välkommen att läsa våra villkor eller kontakta kundtjänsten och ställa dina frågor direkt till oss.

Som en trygghet har du som kund även rätt till 14 dagars ångerrätt. Väljer man att utnyttja ångerrätten måste kunden själv lämna tillbaka varan i lika gott skick som när den levererades till kunden. Kunden får betala fulla fraktkostnaden och returfrakten. När det gäller REA eller nedsatta produkter får kunden ej tillbaka pengarna vid ånger. Det kan vara bra att veta. 

Vi önskar dig varmt välkommen till NordiskMaskin.se och vi hoppas du blir nöjd med dina redskap till din kompaktlastare. Stort tack för att du handlar av oss!

Tel. 0589-10232
Mail. info@nordiskmaskin.advago.se