Skopor

Vi på NordiskMaskin.se har ett brett sortiment av planeringsskopor till din maskin.

Planeringsskopa

Är du ute efter en ny planeringsskopa till din verksamhet? Nordisk Maskin har produkterna för dig. Det spelar ingen roll om du är lilla gården på landet eller stora företaget inne i stan. Nordisk Maskin har planeringsskopor från Engcon och SE-Equipment. Dessa två tillverkare levererar produkter med hög kvalité och långa livslängder.

Vad är en planeringsskopa?

En planeringsskopa är perfekt för dig som skall utföra markplaneringsarbeten. När du behöver ha en rak bakkant så kan du nyttja skopan för planering även vid backning. Du har ofta en låg rygg och en lång botten så att du enkelt kan se skären från förarhytten. En planeringsskopa är ett måste för dig som behöver jobba med precision i din grävning. 

Engcon

Om du väljer att köpa Engcons planeringsskopa så får du en skopa med fasade hörn från botten ända upp i taket för att undvika eventuella kollisioner med husväggar och andra föremål som är utsatta vid rotering av skopan. Engcons skopor är optimerade tillsammans med erfarna entreprenörer och man har lagt stor vikt vid funktion och kvalité i dessa produkter. En planeringsskopa från Engcon finns i storlekarna från 65 kg till 1490 kg med måtten 800 i bredd till 2000 i bredd.

SE-Equipment

Hos SE-Equipment får du hydrauliska planeringsskopor som är utformade för noggrant och precist markarbete. Skopans konstruktion gör att man enkelt skär igenom materialet med minimalt gräv motstånd, även bränsleförbrukningen påverkas positivt. Planeringsskopan har en rundad mantel för att minska risken att materialet fastnar vid grävningen. SE-Equipments skopor finns i storlekarna 45 kg till 786 kg med måtten 800 i bredd till 1800 i bredd.

Varför välja Nordisk Maskin?

Hos oss får du kvalitativa produkter med mycket kärlek och du som kund har alltid 12 månaders garanti för fabrikationsfel eller materialfel. Garantin gäller ej för felhantering. Du kan även dela upp ditt köp hos Nordisk Maskin. Betalningsformerna är via Wasa Kredit eller Nets beroende på om du är företag eller privatkund. 

 

Nordisk Maskin strävar efter att leverera Sveriges billigaste maskiner utan att tumma på kvalitén eller kundnöjdheten. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt företag är – hos oss hittar du dina produkter och tillbehör för ärliga och bra priser!


Om du skulle ha frågor om en viss produkt i vårt sortiment är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon. Kundtjänsten nås på 0589-10232 och vi besvarar alltid era förfrågningar skyndsamt. Alternativt om du hellre vill maila kundtjänsten på info@nordiskmaskin.advago.se.

Vi önskar dig varmt välkommen till NordiskMaskin.se!