Planeringsbalkar

Planeringsbalk

Om du söker efter en planeringsbalk så har du hamnat på rätt sida. Nordisk Maskin erbjuder kvalitativa produkter i Sverige för både företagskunder och privatkunder.

Vad är en planeringsbalk?

En planeringsbalk är ett redskap som används till planering och avjämning av större ytor. Den fixar jobbet noggrant och exakt på kort tid genom en enkel och effektiv utformning. Planeringsbalkar är ofta tillverkade i högkvalitativt stål för bästa möjliga livslängd.

SE-Equipment

På NordiskMaskin.se erbjuder vi en planeringsbalk från leverantören SE-Equipment, som är en av de största i Europa på sin sak. Deras planeringsbalk finns i olika mått med 1300-1600 mm i bredd, 1000m i djup och en vikt på 119 kg till 130 kg. Produkten går under namnet Avant 300/700.

SE-Equipment levererar och lagerhåller redskap för att snabbt kunna möta svenska marknadens växande behov. SE är en av de största i Europa och levererar allt från sitt stora lager i Linköping. All deras försäljning sker genom återförsäljare och NordiskMaskin.se är en av dessa återförsäljare. 

Varför ska jag handla hos Nordisk Maskin?

Nordisk Maskin har sedan starten haft målet att bli marknadsledande i Sverige när det gäller prisvärda maskiner och ärliga priser utan att tumma på kvalité och kundnöjdhet. Det spelar ingen roll om du är ett större företag eller en mindre firma. Alla kan handla hos Nordisk Maskin.

Skulle det dyka upp några frågor om en viss produkt i vårt sortiment så är du varmt välkommen att skriva till vår kundtjänst via mail alternativt ringa in till oss på 0589-10232. Vår kundtjänst nås på mail info@nordiskmaskin.advago.se. Vi besvarar alltid våra kunders frågor i skyndsam takt och finns tillgängliga varje vardag mellan 07:00 till 17:00.

När du valt ut produkter som du vill handla så kan du få en förmånlig finansiering hos Nordisk Maskin. Vi samarbetar med Wasa Kredit vid företagsförsäljning och Nets vid privatkundsförsäljning. Här får du bra räntor och du kan även dela upp din betalning alternativt betala med faktura. När du handlat produkter av oss får du alltid 12 månaders garanti som gäller mot fabrikationsfel. Garantin gäller ej mot felaktig hantering av slutkund.

Nordisk Maskin välkomnar dig och hoppas du hittar din framtida planeringsbalk i vår shop!