Lättmaterialskopor

Hjullastare

Kompaktlastare

Lättmaterialskopor

Om du önskar beställa en lättmaterialskopa till din verksamhet så är Nordisk Maskin rätt ställe att befinna sig på. Vi har skopor från SE-Equipment som är en av de bästa i Europa på sin sak. Här får du hög kvalité med lång livslängd och 12 månaders garanti. Kika igenom vårt sortiment och se ifall du finner en lättmaterialskopa som passar dig.

Vad är en lättmaterialskopa?

Dessa skopor är konstruerade för att enkelt ta upp lättare material som exempelvis snö, flis och spån. Lättmaterialskoporna är funktionella skopor som tål slitage och ger dig en optimal prestanda för körning, lastning och tömningar. Lättmaterialskoporna från SE-Equipment är tillverkade i högkvalitativt stål för att maximal styrka och lång livslängd.

Lättmaterialskoporna är inklusive bultat sparskär i typ Volvo som standard.

Vilken modell skall jag ha?

Det finns en uppsjö av olika modeller och exakt vilken modell du skall ha kan du ta hjälp av vår kundtjänst att leta rätt på ifall du ej vet vilken. Vår kundtjänst nås på mail eller telefon på 0589-10232 eller info@nordiskmaskin.advago.se.

Dessa modeller finns i vårt sortiment idag:

  • Atlas 65 
  • Bobcat S100
  • Euro
  • L20/L25
  • L30
  • SMS/Trima
  • Stora BM
  • Terex
  • Weidemann

Tänk på vilket redskapsfäste som behövs. Dessa finns också att beställa i vår shop.

Varför ska jag handla av Nordisk Maskin?

NordiskMaskin.se har ambitionen av att bli störst i Norden i sin bransch och samarbetar enbart med tillverkare är välkända och enormt duktiga på redskap och maskiner. Hos Nordisk Maskin har du alltid en garanti på dina produkter som gäller i 12 månader vid fabrikationsfel eller materialfel. Garantin gäller ej vid felaktig hantering av slutkund. Vår personal på Nordisk Maskin är också egna företagare som har hög kunskap om redskap och maskiner, vilket ger dig som kund en bra kundsupport när det väl dyker upp frågor om vissa typer av produkter.

Betalningsmetoder

När du lägger en order på en lättmaterialskopa hos oss så kan du välja att betala med bankkort, faktura eller delbetalning. Betalningsmetoden går via Wasa Kredit eller Nets beroende på ifall du är en företagskund eller privatkund.

Om du har några frågor gällande en viss produkt eller önskemål om en viss produkt så tar vi gärna emot din förfrågan. Maila in din fråga eller ditt önskemål till info@nordiskmaskin.advago.se

 

Vi önskar dig varmt välkommen och vi hoppas du blir nöjd med din nya skopa!