Krokodilgrep

Hjullastare

Kompaktlastare

Krokodilgrep (krokodilgrip)

Om du letar efter en krokodilgrep till din verksamhet så kan du hitta den hos Nordisk Maskin. Vi erbjuder en krokodilgrep som är tillverkad av SE-Equipment. Grepen finns i många olika storlekar och modeller, välj en modell som passar dina krav.

Krokodilgrep från SE-Equipment

Krokodilgrep kan även kallas “krokodilgrip”

En krokodilgrep är ett allsidigt redskap som lämpar sig bäst för krävande gripuppgifter som exempelvis ensilage och rishantering. Överkäken på grepen har en större öppning och spjuten följer en cirkelrörelse genom materialet som du skall hantera med krokodilgrepen. På så sätt får du minsta kraftförbrukningen och det i sin tur förlänger livslängden på spjuten i redskapet. Spjuten sitter fast och stabilt i konade hylsor i nedersta delen och i överkäken sitter spjuten fast i spårade hylsor.

Vad finns det för storlekar och mått på krokodilgreparna?

Det finns givetvis en uppsjö av storlekar och modeller. Nedan följer intervaller med storlekar och modeller.

 

  • Euro
  • SMS
  • L30
  • Stora BM
  • 900 till 2000 mm bredd
  • 196 till 347 kg i vikt
  • 1 till 2 cylindrar 

Varför ska jag handla via Nordisk Maskin?

Hos oss får du produkter med hög kvalité och långa livslängder. Vi erbjuder även 12 månaders garanti på alla våra produkter och garantin är giltig vid fabrikationsfel eller materialfel. Garantin gäller ej vid felaktig hantering av slutkund. Nordisk Maskin har sedan starten haft ambitionen att bli en ledande leverantör i Norden i sitt segment och framför allt på redskap, verktyg och maskiner. All vår personal är extremt kunniga och har lång erfarenhet från eget företagande i denna bransch, vilket ger en trygghet ifall man behöver hjälp av vår kundtjänst gällande produktspecifika frågor om exempelvis krokodilgrep. 

Hur betalar jag min order?

Du kan välja att betala med bankkort, faktura eller delbetalning. Betalning görs via Wasa Kredit eller Nets, beror lite på ifall du är en privatkund eller företagskund. Välj själv vilken betalningslösning som passar dig bäst.

Hjälp med krokodilgrep

Om du har frågor eller önskemål om våra krokodilgrepar så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på mail eller telefon. Kundtjänsten finns på 0589-10232 eller info@nordiskmaskin.advago.se. Vi besvarar alltid våra kunders frågor skyndsamt och med hög prio!

Vi önskar dig varmt välkommen till Nordisk Maskin och vi hoppas du hittar en krokodilgrep som passar din verksamhet!