Gödselgrep

Gödselgrep

Om du letar efter en gödselgrep så har du kommit till rätt. Här på Nordisk Maskin hittar du gödselgrepar för din verksamhet. Det spelar ingen roll om du är stora firman i stan eller mindre firman på landet – vi har verktygen och redskapen för dig oavsett.

Vad är en gödselgrep?

En gödselgrep är ett speciellt utformat och anpassat redskap för effektiv hantering av gödsel och ensilage. Spjuten på redskapet är tillverkade i högkvalitativt stål och för absolut bästa hållbarheten sitter de stadigt monterade i koniska hylsor.

Gödselgreparna lämpar sig för hantering av gödsel eller annat material som kräver ett avstånd mellan spjuten. Ofta brukar det sitta ett extra slitjärn under ramen för att förhindra att slitningen sker direkt på balken på grepen.

Nordisk Maskin har en gödselgrep från SE-Equipment som är en av de största leverantörerna och tillverkarna i Europa i sin bransch. SE-Equipments lager ligger i Linköping så ifall du bor i Sverige kan du förvänta dig hyfsat snabba leveranstider om produkten finns i lager just nu.

Måtten på gödselgrepen är 1500 mm och 2000 mm i bredd, med vikt på 130 kg samt 176 kg. Välj den modell som passar din verksamhet och ditt behov bäst.

Varför ska jag köpa gödselgrep av Nordisk Maskin?

Nordisk Maskin har sedan starten haft målet att bli störst i Sverige vad gäller billiga maskiner, verktyg och tillbehör. Vårt mål är att ha ärliga och låga priser för våra kunder oavsett om du är företagskund eller privatkund. I vår webbshop finns enbart produkter med hög kvalité. Du har alltid 12 månaders garanti som gäller vid fabrikationsfel eller materialfel. Garantin gäller ej vid felaktig hantering av slutkund.

När du valt en produkt du vill handla av oss så kan du dela upp din betalning eller betala med faktura eller bankkort. Om du är företagskund kan du betala med Wasa Kredit och om du är privatkund kan du betala med Nets. Vi har möjlighet att erbjuda förmånliga räntor ifall du väljer att betala med faktura eller delbetalning.

Om du skulle ha frågor om en viss beställning så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst via telefon eller mail. Vår kundtjänst nås på 0589-10232 eller på info@nordiskmaskin.advago.se. Vi besvarar alltid våra kunders önskemål i skyndsam takt.

Vår personal är entreprenörer som har stor erfarenhet av maskiner, verktyg och redskap. Vi vet vad som krävs och behövs när det gäller dessa typer av produkter.

Vi önskar dig varmt välkommen till Nordisk Maskin, tack för att du handlar av oss!