Balspjut

Balspjut

Om du letar efter ett nytt balspjut så har du kommit till rätt shop. Nordisk Maskin erbjuder balspjut från SE-Equipment. Vänligen kolla in i vårt sortiment och välj ett balspjut som passar din verksamhet och dina specifikationer.

Vad är ett balspjut?

Ett balspjut är ett rejält och funktionellt redskap för dig som hanterar oplastade rundbalar. Den robusta konstruktionen och de högkvalitativa spjuten gör att det här redskapet fungerar alldeles utmärkt för balhantering under många många år. Balspjuten sitter stabilt och stadigt i en konisk hylsa för absolut bästa hållbarhet.

När man handlar ett balspjut av Nordisk Maskin så kan man välja mellan SMS, Euro, Avant 300/700, L30 eller Stora BM. Det ingår alltid 2 stycken spjut oavsett vad du väljer. Det finns även lite olika vikter med allt från 30 kg, 70 kg, 90 kg och 110 kg.

SE-Equipments balspjut är en av de mest sålda i Norden. Du kan alltså känna dig trygg med ett balspjut från SE. SE-Equipment är en av de största leverantörerna i Europa och satsar mycket på att ha ett av de största lagren inom sin sak. Deras lager ligger i Linköping i Sverige. Man kan förvänta sig hyfsat snabba leveranser. 

Varför ska jag handla via Nordisk Maskin?

När du handlar via Nordisk Maskin så kan du förvänta dig kvalitativa produkter med stor kärlek. Du har alltid 12 månaders garanti mot fabrikationsfel eller materialfel. Garantin gäller ej för felhantering av slutkund. Nordisk Maskin strävar efter att leverera de bästa priserna i Sverige vad gäller maskiner, verktyg och tillbehör till din verksamhet. Vi skall alltid ha ärliga och bra priser för våra kunder.

När det är dags att betala din order så kan du välja att betala med Wasa Kredit eller Nets. Om du är en företagskund kan du välja Wasa Kredit och är du en privatkund så väljer du Nets. Du kan delbetala din order eller betala med faktura. Du kan så klart betala med bankkort också ifall du så önskar.

Om du skulle ha en fråga om en viss produkt är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi finns på telefonnummer 0589-10232 eller via mail info@nordiskmaskin.advago.se. Våd kundtjänst finns tillgänglig vardagar 07:00 till 17:00.

Tack för att du handlar av oss på Nordisk Maskin!