Balgrip

Vi på NordiskMaskin.se har ett brett sortiment av balgripar till din maskin.

Balgrip

Om du går i tankarna på att införskaffa en ny balgrip till verksamheten så har NordiskMaskin.se kvalitativa alternativ för dig. Det spelar ingen roll om du är lilla verksamheten på gården ute på landet eller den större verksamheten inne i storstaden. 

När du letar efter en balgrip så behöver du först leta fram ifall du behöver en fyrkantsbal eller en rundbal. I nästa steg behöver du kika vilken storlek du behöver och sedan kan du välja en produkt som passar ditt behov. Nordisk Maskin erbjuder idag balgripar från SE-Equipment som är en av de största leverantörerna i Europa på sin sak. Varmt välkommen att kika in i vårt sortiment!

SE-Equipment

Griparmarna från SE-Equipments rundbalsgrip har fina ytor mot balen som gör att trycket blir snäppet jämnare och snällare mot balen. Balgripen är en kraftig och samtidigt smidig konstruktion som styrs av en dubbelverkande cylinder, som i sin tur ger en fördel vid lastning i mindre och trånga utrymmen. Balgripen är utrustad med en backventil så att oljan ej strömmar tillbaka därav hålls balen konstant i ett fast och säker grepp. Man har även utrustat gripen med en överströmningsventil så att armplattornas tryck gentemot balen blir rätt anpassat

SE-Equipment

Du som kund kan känna dig trygg med våra produkter från SE-Equipment. SE-Equipment är en av de största leverantörerna i Europa när det gäller verktyg och tillbehör till maskiner. Man satsar otroligt mycket på kvalité och säkerhet till ärliga och bra priser.

Varför skall jag handla av Nordisk Maskin?

Redan sedan starten har Nordisk Maskin strävat efter att leverera Sveriges absolut billigaste maskiner utan att tumma på kvalitén eller säkerheten. Om du skulle ha frågor om en viss produkt är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon. Vår kundtjänst når du på 0589-10232 eller info@nordiskmaskin.advago.se. Vi är tillgängliga vardagar mellan 07:00 till 17:00. Vi besvarar alltid våra kunders frågor och önskemål skyndsamt.

Betalning

När du väljer att handla av oss så får du en förmånlig finansiering av ditt köp. Vi samarbetar med Wasa Kredit vid företagsköp och Nets för privatpersoner. Du har möjlighet att få bra räntor och kan givetvis dela upp din betalning och betala i din egna takt. Som kund hos oss har du alltid 12 månaders garanti som gäller mot fabrikationsfel och detta gäller för samtliga produkter. Garantin gäller ej vid felaktig hantering.

 

Nordisk Maskin tackar dig för att du väljer att handla av oss!