Avjämningsbalkar

Avjämningsbalk

En avjämningsbalk används till framför allt planering och avjämning av större ytor. Vill du ha ett noggrant och snabbt utfört jobb så skall du definitivt använda dig av en avjämningsbalk. Balkarna är ofta tillverkade i högkvalitativt stål för bästa möjliga livslängd. Nordisk Maskin erbjuder en avjämningsbalk från SE-Equipment. Se mer information nedan.

Hur fungerar en avjämningsbalk?

En avjämningsbalk är smart och flexibel då den har en skruvad grind/infästning med samma bultcirkel som exempelvis sten- och sorteringsgrip och sopvals för att nämna ett par stycken. För ett företag räcker det ofta med en eller två balkar som i sin tur fungerar till flera olika maskiner så länge de inte behöver vara i drift samtidigt. En avjämningsbalk eller planeringsbalk gör det möjligt att förflytta material och justera stora ytor. Balken kan köras på matjord, grus och andra likvärdiga underlag. Avjämningsbalkar finns ofta utrustade med både rulle och skärstål.

På Nordisk Maskin erbjuder vi en avjämningsbalk från SE-Equipment som har en bredd på 3000mm, ett djup på 1265mm och rullen som är på 219mm. Den totala vikten är ca 617 kg. Avjämningsbalken täcker de allra flesta behov av en effektiv ytavjämning. 

Varför handla hos Nordisk Maskin?

På Nordisk Maskin strävar vi alltid efter att leverera Sveriges billigaste maskiner och detta utan att tumma något på kvalitén eller kundernas nöjdhet. Det spelar ingen roll om du är lilla gården på landet eller större företaget inne i stan. Hos oss är alla kunder lika mycket värda och kan handla med samma typ av förutsättning.

Skulle det dyka upp frågor om en viss produkt i vårt sortiment så är du varmt välkommen att kontakta oss på 0589-10232 eller via mail info@nordiskmaskin.advago.se. Vi besvarar alltid era frågor i skyndsam takt och vår kundtjänst finns tillgänglig vardagar mellan 07:00 till 17:00. Önskar du snabb kontakt rekommenderar vi dig att ringa in till vår kundservice.

När du väljer att handla av oss så erbjuder vi alltid en förmånlig finansiering via antingen Wasa Kredit eller Nets. Det spelar ingen roll om du är företagskund eller privatkund hos oss får du alltid schyssta räntor och ärliga priser. Du kan välja att dela upp din betalning ifall du så önskar det. Som en trygghet har du även 12 månaders garanti på dina köp hos oss. Garantin gäller mot fabrikationsfel och det gäller ej vid felaktig hantering av slutkund.

Teamet bakom Nordisk Maskin tackar dig för att du besöker oss och väljer att handla i vår shop!