Återfyllnadsskopor

Återfyllnadsskopa

Här på Nordisk Maskin hittar du återfyllnadsskoporna för din verksamhet. Nordisk Maskin har sedan starten haft ambitionen av att bli störst på sin sak och leveranser av redskap, maskiner och tillbehör till privatpersoner och företag runt om i Norden. Om du inte hittar det du söker i vår webbshop så är du varmt välkommen att kontakta vår kundsupport och lämna in dina eventuella önskemål om produkter.

Vad är en återfyllnadsskopa?

Återfyllnadsskopan skiljer sig en del från andra skopor, framför allt genom sin avsmalnande främre del, långa botten och sin stora volym. Dessa typer av egenskaper gör återfyllnadsskopan till den perfekta skopan vid återfyllnadsarbeten eller arbeten som kräver att maskinen arbetar på längre avstånd från tipp-platsen. Skopan är också konstruerad för att nå lugnt ut med en optimal precision. En återfyllnadsskopa kan även kallas betongskopa i vissa sammanhang.

Vilket företag tillverkar återfyllnadsskopan?

Som bekant så tillverkar inte Nordisk Maskin återfyllnadsskopor. Tillverkningen står SE-Equipment för och tillverkningen är i världsklass. SE är en av Europas största och bästa tillverkare och med sitt gigantiska lager i Linköping kan vi lova alla som beställer igenom NordiskMaskin.se en snabb leveranstid inom Norden. SE-Equipment säljer inga skopor eller redskap själva utan all försäljning sker via återförsäljare, som Nordisk Maskin i detta fall.

Hur betalar jag min återfyllnadsskopa?

Betalningsprocessen är enkel. Du kan välja att betala med bankkort direkt eller betala med hjälp av faktura eller delbetalning. All betalning sker via Wasa Kredit eller Nets, beroende på ifall du är en privatperson eller företagskund. Vårt mål är att vägen till sitt nya redskap skall vara enkelt och bekvämt.

Om återfyllnadsskopan går sönder, vad gör jag?

Du kan känna dig trygg. Nordisk Maskin har 12 månaders garanti på samtliga produkter i webbshopen. Garantin gäller ifall det är materialfel. Garantin gäller ej vid felaktig hantering av slutkund. Om du har frågor gällande en specifik produkt är du varmt välkommen att höra av dig till vår kunniga kundsupport. Kundtjänsten nås på 0589-10232 eller info@nordiskmaskin.advago.se. All personal har gedigen utbildning och kunskap om dessa maskiner och redskap.

 

Vi hoppas du blir nöjd med din nya återfyllnadsskopa och tackar för att väljer Nordisk Maskin. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor gällande din framtida skopa!